Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети за покупката на ГТВ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
    най-евтиния мотор е 1.8(144к.с.)

Що пък и 1.8 да е най-евтиния двигател? При положение, че 1.8 е от втора фаза нататък, варианта не е никак лош
    Last edited by Kris; d.m.y г., 13:25.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Що пък и 1.8 да е най-евтиния двигател? При положение, че 1.8 е от втора фаза нататък, варианта не е никак лош
      Еми щото е най-евтин затва, па ако ще да е от фаза 18
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Се тая ... ако аз си търся гтв, то би било с 1.8 двигател ... по-нови са, има и тенденция да са по-пазени от 2.0, а това е най-важно за една 10-12г. кола... после винаги може да се бодне 2.0 турбо ако десния крак страда от сърбежи
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Да то боцкането на друг двигател е работа за два часа и за без пари.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

пиле .. с гъзъ ли стана днес

читаво турбо трудно се намира на парите на 1.8/2.0, а новия внос за 3-4 бона имат скрити късмети
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ами просто поцването на турбо мотор в коша на кола, която не е стоково турбо води до мнооооооого драми и ядове. и струво колкото едно запазено ГТВ турбо. Играл съм го, за това ти казвам.

поздрав
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

прав си, но не съм от хората които ще си вземат гтв турбо за 3 бона, а после да треперя с още 3 бона в ръка дали ще ми стигнат да тръгне колата

а на теб трансплантацията ти е излязла толкова, защото си се наврял в екстремните цифроманиаци
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

прав си, но не съм от хората които ще си вземат гтв турбо за 3 бона, а после да треперя с още 3 бона в ръка дали ще ми стигнат да тръгне колата

а на теб трансплантацията ти е излязла толкова, защото си се наврял в екстремните цифроманиаци
                  Имам чувството че говориш за хора които НЕ познаваш, както НЕ познаваш и собственика на колата, както НЕ знаеш какво е правено по нея и НЕ знаеш колко е струвало, така че си спести злобните забележки за час по география
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

пиле .. с гъзъ ли стана днес

читаво турбо трудно се намира на парите на 1.8/2.0, а новия внос за 3-4 бона имат скрити късмети
                    Ти колко такива си търсил и колко такива си намерил?
                    А и колко трансплантации си правил че си толкова вещ
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Моля ви, охлабете напрежението, никак няма да ми е приятно да използвам официалните инструменти. Поздрави

Comment

на мен трансплантацията ми е излезнала толкова защото не съм правил компромис с нищо и съм слагал само нови части със сигурен произход и гаранция за качество. Пък и колата е буквално уникат - подобна трансплантация не е правена до сега.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                          много си зле!Виж клучовете на тази алфа http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tails,това черното на клучодържателя,е това е чипчето вътре в пластмасовото.
                          Колега...
                          Вече в няколко теми чета за твоя оригинален, уникален и т.н. чип на запалването.
                          НЯМА ОРИГИНАЛНО МОНТИРАН ТАКАЪВ ИМОБИЛАЙЗЕР НА НИТО ЕДНО ГТВ. НЯМА. НЯМА. НЯМА.
                          80% процента от колите дето се внасят от Италия (и не само от там) имат подобни "изгъзици". Можеш да го провериш и сам - намери си кабелите дето ти излизат от контакнтия ключ и там ще видиш как оранжевия кабел е прерязан и съединен с два черни кабела, които като ги съединиш отпада действието на този имобилайзер. Ако е бил много старателен техника може да е прекъснал и стартера (червено/черен), ама се съмнявам...
                          В зависимост от модела на имобилайзера/алармата, кабелите могат да си и други цветове - два сиви, зелен и жълто/зелен, два кафяви и т.н.

Не обичам да се заяждам, ама ти прекаляваш...
                          Пък и да не си мислят другите собственици на ГТВ, че са нещо ощетени .
                          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

2.0 ТУРБО V6 !!
                            156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
                            Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
                              Колега...
                              Вече в няколко теми чета за твоя оригинален, уникален и т.н. чип на запалването.
                              НЯМА ОРИГИНАЛНО МОНТИРАН ТАКАЪВ ИМОБИЛАЙЗЕР НА НИТО ЕДНО ГТВ. НЯМА. НЯМА. НЯМА.
                              80% процента от колите дето се внасят от Италия (и не само от там) имат подобни "изгъзици". Можеш да го провериш и сам - намери си кабелите дето ти излизат от контакнтия ключ и там ще видиш как оранжевия кабел е прерязан и съединен с два черни кабела, които като ги съединиш отпада действието на този имобилайзер. Ако е бил много старателен техника може да е прекъснал и стартера (червено/черен), ама се съмнявам...
                              В зависимост от модела на имобилайзера/алармата, кабелите могат да си и други цветове - два сиви, зелен и жълто/зелен, два кафяви и т.н.

Не обичам да се заяждам, ама ти прекаляваш...
                              Пък и да не си мислят другите собственици на ГТВ, че са нещо ощетени .
                              Когато си поръчаш нова кола си избираш пакет екстри,пакетите имат различни имена и цени.Можеш да си слагаш квито си поискаш гъзарийки(изгъзици разбираш ли) стига да имаш пари.Всичките сте много вещи,ама не сте виждали нова кола и не знам какво толкова ви бърка,че примерно аз имам нещо което ти нямаш.Аз като нямам шибедах на ГТВ-то сега трябва да почна да твърдя,че шибедаха не е екстра и че някой гаражен майстор го е рязал с лозарската ножица
                              И това ГТ 2005 година викаш на него същия майстор му е слагал запалването като на мойто и му е рязал кабелите,де да знам колега,аз нова и здрава кола да и режат квото и да било не съм виждал .Ако искаш обади се на човека и върви му гледай кабелите
                              Не ги продават на битака 2 за лев!Никой не е ощетен това е индивидуална екстра може би.Големи щуротии пишете,ползвайте търсачката,гледайте обяви,а после пишете,ще подведете хората,които не разбират!

1.8 е най-евтиния мотор,провери цените колега,не знам дали ще намериш чисто нови актуални цени,но поне виж старите в немското мобиле примерно.И още един въпрос,колега,ти колко трансплантации на двигател направи,къде и колко струваше та да коментираш работа на ЕКСТРИЙМ(не че се застъпвам за тях,просто може би леко ги четкам,че ще си правя чип тунинг при тях най-вероятно) Бобо,твойта кола е боя 659А също нали?

1.8 144 коня?!?Това е голяма глупост,че мотора 1800 е фаза 2 пък 2000 кубика е фаза 1,къде го прочете?Че колега,как така коментираш преди да си карал едната и другата кола и даваш съвети?Не е обективно просто!Тука нещата са до лична преценка и до тест драйв.За готина кола като ГТВ и 155 коня са малко.Най-оферта според мен е 3.2 мотора.Много взех да се повтарям ма тази кола не е "Гоуф",нито БеЕмУЕ 3-ка цял фар,не е дрифт мечта,не е кола за кора яйца и бидон кисело зеле и не става за риболов,не е и корса.Тва е кола дето спираш и се кефиш,кола с която изпреварваш,сипваш бензин без фактура и обслужваш за няколко стотин лева.

Кола за маниаци и практичното отсъства,даваш газ като безмозъчен и тва е.Ако беше практичен избор ГТВ-то щеше да е беззъбо,паркетен лъв едва ли не,хем лъв хем паркетен,сещаш се.ГТВ не е за хора с меки китки и пресметливци.

Не ми пука,че се заяждате,то затова е фен клуб да има интрига,да пишат разбирачите и в крайна сметка феновете да черпят опит отдругаде.Когато си избирах колата имах късмета да попадна на добра бройка въпреки,че не знаех какво точно търся.За неща които не съм сигурен и проверил не коментирам,не бих си позволил да подведа волно или неволно кандидат-купувач и фен на марката,кво ще спечеля?
                              В крайна сметка според мен смисъла на този форум е да бъде максимално полезен и компетентен този форум на всеки който се интересува от точния модел.
                              Досега не съм си позволил да пиша в друг алфа раздел защото не съм карал друга алфа и не съм компетентен,а вие вече знаете кой е най-добрия двигател,модел,серия без дори да сте го виждали.
                              Как ми се иска да има един човек който е изчел много от нещата за модела,да е админ и да трие всички простотии и заядици,за да остане само смисленото и полезно,а фирата да не се товара да я чета

Comment

Колега започваш да ме разсмиваш вече, караш Алфа от 1 година и вече оспорваш мнението на доказани колеги. Тази реплика май е твоя:
                                "Обаче от тука от подписа ти каквото прочетох гори като змей...11-12 на 100 ?!?Или аз нещо греша? Тези 11л които гори твойта алфа с пуснат климатик ли е това?"
                                Ако не се сещаш ще те освежа - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25639
                                Не виждаш какъв мърмот си бил, ама сега разбираш повече от всички защото си се ровил денонощно в гугъл. А не мислиш ли че всички са се ровили доста по-отдавна и доста повече от теб?
                                "то затова е фен клуб да има интрига" - да пишеш в даден форум не означава че си член на клуба.
                                "В крайна сметка според мен смисъла на този форум е да бъде максимално полезен и компетентен" - ти си по-скоро безполезен и некомпетентен (дървен философ). Щом си толкова отворен я докажи, че твоята екстра е "поръчана фабрично" защото празните ти приказки няма как да ме убедят, дай линкове, обяви на други като твоята, искам ФАКТИ!

Относно фазите хмммммм... - я прочети тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=13272
                                Last edited by Magiosnika; d.m.y г., 19:52.

Comment

Working...
                                X